WIN een FIKA momentje.

11-05-2020

Gelukkige "FIKA The Art of the Swedish" boekverjaardag en WIN een FIKA momentje.

Vijf jaar geleden brachten Johanna Kindvall en  ons boek Fika uit: The Art of the Swedish Coffee Break. Ter ere van hun 5e boekverjaardag besloten ze een zine samen te stellen gewijd aan de basis van fika.

Misschien heb je het boek op de plank, misschien ben je een fika-liefhebber, of misschien ben je helemaal nieuw in fika, de Zweedse koffiepauze. Ongeacht wat uw fika-achtergrond is, zij hebben deze zine zo gemaakt dat u het gemakkelijk thuis kunt afdrukken, inkleuren en uw eigen tekeningen kunt toevoegen. Er is ook een recept voor chokladbollar, Zweedse chocoladebollen. Ze willen niet dat je zonder fika traktatie gaat.

Waarom fika?

In deze tijd waarin veel van ons thuis zijn en sociaal afstandelijk zijn, lijkt fika een goed ritueel om onszelf eraan te herinneren een kleine pauze te nemen van de aanval van het nieuws, en een beetje ruimte te vinden om gewoon aanwezig te zijn.


Maak de FIKA zine, deel deze op Linkedin, twitter, Instagram of Facebook en maak kans op een FIKA voor 2 personen op een locatie* bij u in de buurt (geldig in Nederland en België). * zodra de lokale horeca weer geopend is.

FIKA Company op Linkedin 


Maak "blijf thuis en fika" uw nieuwe mantra klik hier om de How to Fika zine te downloaden en af te drukken.

Deze zine is ontworpen om af te drukken op een 8,5×11″ (A4 tje) stuk printerpapier.

*Illustraties van Johanna Kindvall